Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lioras Namngivelse

Efter en hektiskt helg som denna Bestämde jag mej för att umgås med positiva och fina människor som bryr sej om en. Min bästa vänn och syster Markiz och hennes man Kevin hadde namngivelse fest för sin liora.

Jag är så tacksam att jag har haft Markiz som vänn dom senaste 20 åren där vi har fått uppleva och nå våra mål i livet tillsammans. En underbar mamma, vänn och syster som jag vet en dag ska få vara min gud mamma till mitt barn. Tack för du är den du är Markiz.

Jag måste säga att jag blev otroligt imponerad av sara som var kvällens event ansvariga för lioras fest. Otroligt trevlig tjej och har en detaljerad känsla för en sånn viktig dag. Tveka inte att kolla in hennes Instagram för mer bilder eller info. Klicka på https://www.instagram.com/sarasmiri/

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    By Momos webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!