Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lioras Namngivelse

Efter en hektiskt helg som denna Bestämde jag mej för att umgås med positiva och fina människor som bryr sej om en. Min bästa vänn och syster Markiz och hennes man Kevin hadde namngivelse fest för sin liora.

Jag är så tacksam att jag har haft Markiz som vänn dom senaste 20 åren där vi har fått uppleva och nå våra mål i livet tillsammans. En underbar mamma, vänn och syster som jag vet en dag ska få vara min gud mamma till mitt barn. Tack för du är den du är Markiz.

Jag måste säga att jag blev otroligt imponerad av sara som var kvällens event ansvariga för lioras fest. Otroligt trevlig tjej och har en detaljerad känsla för en sånn viktig dag. Tveka inte att kolla in hennes Instagram för mer bilder eller info. Klicka på https://www.instagram.com/sarasmiri/

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  By Momos webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson