Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hur ska du vårda håret under sommaren? Här har du din Inköpslista!

Hej mina underbara läsare.

Igår var den min salongsdag på lyko concept. Varmaste dagen skulle jag säga med alla fönar och plattänger på salongen men inte minst ett strålande sol över Stockholm. Synd för mej som missade Sverige matchen då jag var i med en kund och inte hann se hela matchen men fick verkligen höra när någon gjorde ett mål från personal rummet haha , glad att Sverige vann mot Mexico 🇸🇪🇸🇪🇸🇪🍾🎉 TACO HEJ 🙂 Här skulle jag vilja dela med mej om hårvård inför/under sommaren , kom ihåg inget är för evigt till och med din hårfärg så passa på att investera i bra produkter som verkligen har en funktion än ett billigt pris som inte hjälper så mycket. Scrolla ner !


En av mina favorit hårfärger under sommaren är såklart honungsfärgade håret.

-Varför tänker ni..?

Med guld honungs nyanser så ligger du mitt i mellan ljushets skalan, du är varken för mörk eller för blond. Solen i sin tur kommer att ljusa upp håret och tänk dej själv vilka ljushetslägen det finns av honung plus har du solkysst färg på kroppen 😍

  Färg by momo

Din inköpslista under sommaren om du är ljusbrun/brunett

 Klicka för köp Color wow Color Security schampoo och balsam är sulfatfria schampon som löddrar ändå. Här har du ett schampo och balsam som skyddar dina guldiga och bruna nyanser och är fri från missfärgade silikoner som förstör din färg/toning.

 Klicka för köp Shu uemuras färg inpackning vårdar ditt hår från missfärgning med tillskottt av myskrosolja och extrakt av gojibär som ger färgat hår både lyster och glans. Låt verka 5-6 minuter , skölj ut och avsluta med balsam.

 Klicka för köp   Denna inpackning innehåller intensiv färgpigment som vårdar ditt hår och korrigerar den guldbruna färgen. Rekommenderar dej som brunett att använda denna inpackning varann vecka och låt den sitta i håret 3-4 minuter sedan skölj ut och avsluta med balsam.


Färg by momo

Det kan vara riktigt fint och fräsch med blont hår under sommaren men när det väl blir solblekt så kan det se väldigt risigt ut. Om man inte sköter sitt hår med färg bomber , silver shampoo eller kurer under sommaren så kan håret bli allt för ljust med en markant utväxt i tillägg. Du som blond måste vara extra försiktig med att hoppa i poolen då det innehåller klorin. Det brukar oftast slå över till grönt tyvärr, DONT TRY!  Använd hårinpackning och unvik att doppa håret i bassängen isåfall.

Din inköpslista inför sommaren om du är Blond:

 

Klicka för köp Fanola No yellow silver shampoo reducerar dom gula pigmenterna i håret och väcker liv i dina gamla slingor som har blivit missfärgade. Var inte rädd att låt den verka 1-2 minuter innan du sköljer för ett kallare resultat.

Klicka för köp Hårmousse som ser till att blonda toner behåller sin ljushet och minskar guldiga toner och är utan alkohol, kan garantera dej att det inte är 80 tals mousse som klibbar… Mousse 2018 #wow.

 

 Klicka för köp  Här har du en inpackning med intensiv färgpigment som vårdar håret och korrigerar färgen. Ett super glansigt hår kommer du att få av denna färgbomben och rekommenderar dej med blond hår att använda denna färgbomben 1 gång i veckan under hela sommaren.

 

Puss

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
By Momos webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!