Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Inge Beyonce konsert för mej 😡

Jag har försökt att undvika sociala medier sen igår men riktigt svårt måste jag säga. Unviker tanken att jag kunde har varit på beyonces konsert på friends arena.

jag har sett denna magiska kvinnan 8 gånger live sen första konserten med Destinys child ,då var jag 17 år och hysterisk på alla sätt och vill komma närmare och närmare under hela konserten. Det blev ingen konsert för mej igår av olika anledningar men vem vet så spontan som jag är så har jag hela hösten att flyga efter dom för att se konserten själv 🤗😄

 Beyonce’s näst sista konsert 2016 i stockholm

Här har vi fått skricka ut som två fjortisar  tillsammans.

Queen b for life

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    By Momos webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!